Met het wegvallen van het OJW krijgt carnaval in De Muzenval een heel ander gezicht.

Terwijl eerst de jongere, en daarna de oudere jeugd volop carnaval viert in de grote zaal onder leiding van De Buurlanders gooit De Muzenval de foyer open voor de oudere volwassenen onder ons voor vier ouderwets gezellige carnavalsavonden. Natuurlijk is iedereen van 18+ welkom die nostalgische gevoelens heeft bij de carnavalskrakers van toen! 

Vanaf 20.30 uur branden we los en gaan natuurlijk door tot in de late uurtjes.

 

MAANDAG 13-02: HET GROTE IRSEL LA CHOUFFE KABOUTERFEEST!

Dit is je kans om zelf een avond als kabouter door het leven te gaan! Bij iedere La Chouffe krijg je een kabouter-muts, dus in een mum van tijd lopen alle Muzenval-carnavalsgangers er dus bij als heuse kabouters... Dat klinkt nu misschien wat kinderachtig, maar wacht maar tot je die kabouterbiertjes op hebt! Dit wordt een jaarlijkse traditie: maandagavond La Chouffe-Kabouterfeest. De kaboutermutsen en La Chouffebiertjes zijn besteld, dus laat je op deze supergezellige avond omtoveren tot kabouter!

En natuurlijk is het bloemetjesgordijn blijven hangen, vanaf 20:00 uur praten we na over de optocht, buurten over wat op de keukendeur staat geschreven, persen er nog een laatste polonaise uit. Uiteraard zal deze avond niet compleet zijn zonder de vele Hollandse carnavalshits uit de vorige eeuw, weer allemaal mooie meezingers!

 

Andere voorstellingen