Joseph Clark is een van Zuid-Afrika's grootste performers van de afgelopen 40 jaar. Hij zong onder andere op de 85e verjaardag van Nelson Mandela en was de lead zanger van The Queen Experience in het Gelredome. Nu komt hij naar Estrado in Harderwijk voor een ode aan een van de meest succesvolle bands uit de popgeschiedenis.

Los van klassiekers als We Will Rock You, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, I Want To Break Free, Killer Queen, Bicycle Race en Bohemian Rhapsody brengt hij ook nummers die normaal niet live worden uitgevoerd, zoals Innuendo, You Take My Breath Away, Is This The World We Created, Too Much Love Will Kill You, Mother Love en In My Defence.

Joseph Clark - The Music of QUEEN
heeft alle elementen voor een memorabele avond uit en laat je genieten van een onvergetelijke reis vol puur nostalgisch rockplezier! Clark: "Ik ben geen voorstander van het imiteren van grote artiesten. Maar hulde brengen aan hun muziek, het levend, nieuw en fris houden, dat is het grootste compliment voor hun genialiteit. "

Andere voorstellingen