Jef Neve en Teus Nobel Duo Concert

Jef Neve en Teus Nobel Duo Concert

Perfect Spirit Control

Piano: Jef Neve Trompet: Teus Nobel.

Jef Neve bracht einde 2014 zijn eerste solo-album ONE op de markt. Een groot success, met een tour over de hele wereld die maar liefst 2 jaar zou duren, waarbij ook bijna 70 culturele centra in Vlaanderen werden aangedaan. Van die 70 waren er slechts een 5-tal níet uitverkocht.

 

Maar nu, tijd voor iets nieuws! Een woordje uitleg van Jef Neve zelf:
“Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechtstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken?

“Perfect Spirit Control”, het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedachte dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid. De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: ruimte voor improvisatie, en de mooiste stem subtiel weggelaten zodat het individu naar eigen believen kan inkleuren wat je niet kan leren in de schoolboeken.”

Voor een concert op een speciale locatie als de Catharinakapel kiest Jef Neve voor een speciale opstelling: hij speelt een uniek duo concert met de Nederlandse trompettist Teus Nobel.

Teus Nobel speelt mee op Spirit Control en gooide eerder al hoge ogen op het North Sea Jazz Festival en is naast zijn solo-successen bekend van zijn werk met Caro Emerald, The Kyteman Orchestra, Sven Hammond Soul en het Rotterdam Ska-Jazz Foundation. Het Parool oordeelde dat ‘Nobel soms doet denken aan Christian Scott, met zijn klare, heldere noten van grote intensiteit’.

Piano: Jef Neve

Trompet: Teus Nobel

 

Datum: wo 28-03-2018
Deur open: 20:15 uur
Aanvang: 20:15 uur
Einde: 23:30 uur
Catharinakapel
Benedenzaal
Legenda
Ruim voldoende plaatsen beschikbaar
Voldoende plaatsen beschikbaar
Bijna uitverkocht - bestel snel
Uitverkocht
Rang Prijs soort
1 € 12,50 Voorverkoop
1 € 15,00 Deurprijs