Scenic Route To Alaska

Scenic Route To Alaska

support Luka

Scenic Route to Alaska

Inhoud en toegankelijkheid, ze staan vaak recht tegenover elkaar in de popmuziek. Des te meer indrukwekkend is het wanneer een band als het Canadese Scenic Route to Alaska de elementen moeiteloos met elkaar weet te verweven.

 

Het trio uit Edmonton, bestaande uit Trevor Mann (vocalen en gitaar), Shea Connor (drums) en Murray Wood (bas), combineren catchy vocalen en grijpende melodieën tot composities die keer op keer vragen naar meer. Een product van tijdsinvestering, talent en enorm hard werken zorgt ervoor dat Scenic Route to Alaska zowel in eigen land als in Amerika, Australië en Europe hoge ogen gooit. Zo stonden ze al tweemaal in het Amsterdamse Paradiso, maar komen ze op 11 mei voor een intieme set naar de Catharinakapel.

 

Recent ging de band de studio in met topproducer Howard Redekopp (Tegan & Sara, The New Pronographers) voor hun vierde studioalbum Tough Luck dat in februari 2018 verschijnt.

 

Luka

Rotterdamse singer-songwriter Luka (Lisa Lukaszczyk) schrijft eigenzinnige indiepop geïnspireerd door Feist, Sylvan Esso en Bon Iver. In 2014 bracht ze met band haar debuut EP ‘Change of Seasons’ uit onder eigen beheer. Zo stond Luka in Paradiso Tolhuistuin, Where The Wild Things Are en Noorderzon. Momenteel is ze bezig met de voorbereidingen van haar tweede EP 'Welcome, Generation Everything.' Deze is opgenomen in Studio Joneski en wordt in februari 2018 uitgebracht.

 

"Met meerdere multi-instrumentalisten in de band en muzikanten die elk detail aanpakken en uitwerken is Luka een belofte voor de toekomst van de alternatieve muziek." - 8Weekly

 

Datum: vr 11-05-2018
Deur open: 19:45 uur
Aanvang: 20:15 uur
Einde: 23:59 uur
Catharinakapel
Benedenzaal
Legenda
Ruim voldoende plaatsen beschikbaar
Voldoende plaatsen beschikbaar
Bijna uitverkocht - bestel snel
Uitverkocht
Rang Prijs soort
1 € 9,00 Normaal