Love Story

Love Story

Een tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op het succesvolle en gelijknamige boek van Erich Segal en bekend van de gelijknamige film. De cast van deze musical bestaat uit 10 top amateurs uit Harderwijk en omstreken, begeleidt door een live-combo. Velen ook bekend van Podiumspektakel 1.0 en 2.0!

Love Story gaat over de rechtenstudent Oliver, die uit een rijke familie komt, en verliefd wordt op Jenny, muziekstudente en afkomstig uit een arbeidersgezin. De twee besluiten om te trouwen tegen de wil van de vader van Oliver. Jenny geeft haar eigen droom om concertpianiste te worden op om Oliver te kunnen onderhouden tijdens zijn studie. Die beslissing brengt haar in conflict met haar vader. Na zijn afstuderen sluit Oliver zich aan bij een advocatenkantoor in New York en het paar besluit om een kind te krijgen. Wanneer dit niet meteen lukt bezoekt Jenny een dokter. De volgende dag valt hun wereld ineen.........

 

Deze musical wordt geproduceerd door Fred Kappers in samenwerking met Gerbrand van Kolck (muzikale leiding) en Ineke de Geus (regie).

 

Datum: vr 01-06-2018
Deur open: 19:30 uur
Aanvang: 19:00 uur
Einde: 21:00 uur
Catharinakapel
Bovenzaal
Legenda
Ruim voldoende plaatsen beschikbaar
Voldoende plaatsen beschikbaar
Bijna uitverkocht - bestel snel
Uitverkocht
Rang Prijs soort
1 € 15,00 Normaal

Gerelateerd:

Love Story vr 01-06-2018 Catharinakapel Informatie
Love Story za 02-06-2018 Catharinakapel Informatie
Love Story za 02-06-2018 Catharinakapel Informatie