Portugese zangeres Magda Mendes

Portugese zangeres Magda Mendes

met Oliveiras

Portugese zangeres Magda Mendes met Oliveiras in Catharinakapel

 

Op vrijdag 29 maart  presenteert de Portugese zangeres Magda Mendes haar nieuwe programma “Oliveiras” om 20.15 uur in de Catharinakapel.  Zij brengt deze avond een ode aan het vergeten Portugese platteland. Magda is genomineerd voor de Nederlandse prijs  Gouden Notekraker 2018.

Magda Mendes, geboren en getogen in Lissabon, woont sinds tien jaar in Rotterdam en heeft de afgelopen jaren Nederland de uit Lissabon afkomstige Fado gepresenteerd. Zij tourde met haar programma ‘Silencio! de fado dwaalt door Rotterdam’ naar alle uithoeken van de havenplaats en bereikte zo een groot publiek.

 

Met haar nieuwe album Oliveiras slaat ze een nieuwe weg in en verlaat ze de stad. Samen met Ward Veenstra schreef ze liedjes die stem geven aan haar bijzondere Portugese verhalen over het platteland. Haar nieuwe album Oliveiras werd gelijk al door de pers omarmt.

Gitarist en medecomponist  Ward Veenstra bespeelt diverse Portugese snaarinstrumenten en zorgt voor een prachtige omlijsting. Het filmische karakter van het programma wordt verder versterkt door twee bijzondere klassieke musici, namelijk op harp Astrid Haring en op bastrombone Brandt Attema.

 

 

Datum: vr 29-03-2019
Deur open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur
Einde: 23:00 uur
Catharinakapel
Benedenzaal
Legenda
Ruim voldoende plaatsen beschikbaar
Voldoende plaatsen beschikbaar
Bijna uitverkocht - bestel snel
Uitverkocht
Rang Prijs soort
1 € 12,00 Voorverkoop
1 € 15,00 Deurprijs