za 30 mrt 2019 - 20:15 uur
Cabaret€ 19,00
Normaal tarief


Thijs Kemperink
Bonje!

Thijs Kemperink is de winnaar van Rabobanks Vliegende Start seizoen 2017-2018. Daarom staat hij dit seizoen met zijn avondvullende programma in ons theater.

 

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen.

 

In zijn laatste, succesvolle programma ‘Zleur’ schetste Thijs de verhoudingen in de buurt aan de hand van een zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat, namelijk 'noaberschap'.

 

In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd…… Dát is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het Twentse platteland al provincie voor provincie voor zich won.  

 

 "Als je om Thijs Kemperink niet kunt lachen ben je waarschijnlijk al overleden." - Andre Manuel

 

  • Deze voorstelling valt onder de actie 3x theater voor € 30,-.

 

Fotograaf: Frank Visschedijk

Website: www.thijskemperink.nl

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen