zo 7 apr 2019 - 20:15 uur
Toneel€ 12,85
Normaal tarief


Miks & Metsj
Baakman & Baakman

Het stuk speelt zich af in de schuur van de gebroeders Baakman. Harm de oudste, is aartslui en een uitvinder van niks. Hij is ook behoorlijk zuinig. Daarom kiest hij ervoor om ‘s winters in de schuur te wonen. Dan kan hij mooi op de houtkachel koken, want die brandt toch al. Zijn broer Leo, is een hardwerkende bouwvakker, die zich een beetje in de hoek laat drukken. Bij de broers komt van alles over de vloer. Van de getrouwde zuster Ans met haar allesbehalve sympathieke vent Gerrit en hooghartige dochter Karin, tot de bemoeizuchtige buurvrouw Leida. Ook het fanatiek wandelend stel Oscar en Olga komen regelmatig. Job de huisvriend, is ook niet uit de schuur weg te slaan. Maar niet iedereen komt met de beste bedoelingen. Zeker als het blijkt dat er wat te halen valt. Zelfs de politie bemoeit zich ermee. Als dat maar allemaal goed afloopt…..

 

Auteur: Evelien Evers

Regie: Rob van der Veeke

Cast: Daniëlle Tillemans, Anita Driessen, Lei Timmermans, Leon Tillemans, Martin Lodewijkx, Frits Verstappen, Annemiek Gommans, Ves Jacobs, Betsie Gommans en Nelly Beijnsberger.

 Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen