do 11 apr 2019 - 20:15 uur
Cabaret€ 20,05
Normaal tarief


Toppers uit de Ton

Vele mensen kennen het tonpraten als een onderdeel van het carnaval. Echter is het een comedyvariant die de laatste jaren hard gegroeid is. De acts worden steeds professioneler en verdienen daarom ook een podium wat recht doet aan deze ontwikkeling: een theaterpodium!

Dit jaar is het concept van de avond verrassend en kwalitatief hoogwaardig. Verrassend, omdat de line-up van de avond niet bekend gemaakt wordt. U komt dus tijdens de show pas te weten wie er op het podium staan.

Kwalitatief hoogwaardig, omdat de artiesten zullen putten uit een poule van kampioenen en finalisten, onder anderen Berry Knapen, Hans Keeris, Dirk Kouwenberg, Frans Bevers, Boy Jansen, Freddy van den Elzen, Andy Marcelissen, Peter van der Maas en vele anderen.

De presentatie is net zoals voorgaande jaren in handen van comèdian Sem van den Borne. Deze avondvullende show staat garant voor een avond ongenadig lachen!

 

Fotograaf: Henri van de Grient

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen