za 20 apr 2019 - 20:15 uur
Cabaret€ 18,00
Normaal tarief


Brokstukken
Maximum Overdrive

Het zeer getalenteerde comedy duo Brokstukken (Arjan Smit en Chris King Perryman) staat bekend om het neerzetten van theatershows die vol zitten met sketches, mime en slapstick comedy. Dit seizoen bestormt Brokstukken de theaters van Nederland met hun actiekomedie ‘Maximum Overdrive’. Een absurde en hilarische lachshow die zijn weerga niet kent!

In ‘Maximum Overdrive’ nemen de mannen van Brokstukken je mee in hun onontkoombaar grappige wereld: een ondeugende, gecontroleerde chaos van gekke typetjes en fysieke sketches. Ze zappen flitsend snel van de ene naar de andere absurde situatie en transformeren van actiehelden tot real life cartoon karakters.

Brokstukken was finalist op het Leids Cabaretfestival (2006), winnaar van de Cabaret Award (2010) en speelde o.a. op Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop. Het duo stond eerder met de avondvullende voorstellingen ‘Doggy Punch’, ‘Rode Dwerg’, ‘Three Times a Lady’ en ‘Heavy Balls’
op de planken. 

Bizar grappig. Bizar creatief.

  • Deze voorstelling valt onder de actie 3x theater voor € 30,-


Cast: Ajan Smit en Chris King Perryman
Fotograaf: Rogier Veldman

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen