vr 10 mei 2019 - 20:15 uur
Special€ 20,55
Normaal tarief


Niels Houtepen
Choice

Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Maar vooral omdat hij wil laten ervaren dat de allergrootste illusionist het leven zelf is. Want kunt u er op vertrouwen dat de realiteit die u waarneemt, ook de waarheid is? Bestaan toekomst en verleden of is het eigenlijk altijd nu? En hoe zit het mijn wil en mijn gedachten? Zijn die wel van mij?

Niels nodigt u uit om aannames over uzelf en uw leven onder de loep te nemen. Vastgeroeste ideeën over controle, vrije wil, tijd en ‘de waarheid’ laat u vanzelf los wanneer u getuige bent van zijn interactieve mind-experimenten. Hij betrekt u zodanig in zijn verhaal dat het ongemerkt ook uw verhaal wordt. ‘Choice’ gaat over illusies; onware waarheden die u koestert omdat u niets anders kunt voorstellen. Tot deze avond; Niels opent uw ogen, verruimt uw bewustzijn en verwarmt uw hart.


Fotograaf: Ben Kleyn

Website: www.nielshoutepen.nl
Impressie: https://youtu.be/mLJQ5gKuqE4


Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen