zo 12 mei 2019 - 15:30 uur
Toneel€ 16,95
Normaal tarief


Simon Heijmans
Voor altijd duurt een jaar

Als Eric net bedrogen is door zijn ex-vriendin, ontmoet hij op een nacht het meisje Pim. Zij doet hem een voorstel: vanaf dit moment blijven ze een jaar bij elkaar. Misschien wordt het verschrikkelijk, maar dan moeten ze het een jaar proberen omdat de liefde alle kans verdient. Misschien wordt het fantastisch, maar ook dan gaan ze na een jaar weer uit elkaar. Want daarna wordt de liefde werken, moeite doen.

 

‘Voor altijd duurt een jaar’ is de nieuwe solovoorstelling van Simon Heijmans. Deze keer gaat hij aan de hand van het verhaal in gesprek met zijn publiek over de liefde. Is duurzame liefde nog een houdbaar ideaal? Wordt vreemdgaan steeds normaler? En: blijven Pim en Eric bij elkaar?

 

“Hoogst ritmisch geschreven en met een rake timing uitgevoerd maakt hij een voorstelling die de liefde van vandaag liefdevol en geestig omarmt” – Theaterkrant *****

 

De voorstelling houdt het midden tussen een monoloog en een goed gesprek. Dus verbeter, verander en voeg toe, als u dat wilt.

 

  • Deze voorstelling valt onder de actie 3x theater voor € 30,-.

 

Fotograaf: Bart Grietens

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen