vr 31 mei 2019 - 20:15 uur
Cabaret€ 20,05
Normaal tarief


Eva Crutzen
Opslaan Als

Let op, de voorstelling is verplaatst van 1 juni naar 31 mei.

 

Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling 'Spiritus' eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kunt u niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is.

“Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.”

Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd.

Hoe kunt u dingen verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoudt u wel alle telefoonnummers, die u ooit heeft gehad, maar vergeet u de geur van iemand, die er niet meer is?

In ‘Opslaan Als’ laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe u het opslaat. Hoe dan ook; u moet erbij zijn!

Fotograaf: Brenda de Vries

Website: www.evacrutzen.nl
Trailer: Trailer Eva Crutzen

 Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen