vr 6 mrt 2020 - 20:15 uur
Cabaret€ 18,50
Normaal tarief


Maartje & Kine
Hoge Noot

Ook te zien in Venlo

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zŽlfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

'Hoge Noot' is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Opium op Oerol, Podium Witteman, DWDD, Top 2000 ˆ gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de ÒGroninger RhapsodyÓ, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

Regie: Titus Tiel Groenestege

De pers over Maartje en Kine:
“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor” (
**** Theaterkrant)
"Verfrissende muzikale comedy" (
**** Leeuwarder Courant)

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

Fotograaf: Corne van der Stelt
Website: www.maartjeenkine.nl


Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen