Op 25 februari 2018 is het precies 75 jaar geleden dat George Harrison werd geboren. Een mooie aanleiding voor een muzikaal eerbetoon aan de ‘stille Beatle’. Een uniek overzicht van zijn klassieke Beatles-nummers tot zijn latere solowerk. Met prachtige liedjes als Here Comes TheSun, Something, All Things Must Pass, Bangladesh…

De speciaal voor deze gelegenheid geformeerde all star band bevat drie van Neerlands beste gitaristen, die in bekende bands in dienst van hun frontman of vrouw spelen. Net als Harrison destijds, stappen zij nu uit de schaduw. Daarnaast een indrukwekkende ritmesectie en toetsenist.

 

Met: Eric van Dijsseldonk, Vincent van Warmerdam, Theo Sieben, Rob Geboers, Thijs Vermeulen, JJ Goossens

 

Culi Cultuur Arrangement

Wilt u uw theaterbezoek helemaal bijzonder maken? Het Concert wordt culinair afgesloten met een driegangen diner in het restaurant van Het oude Politiebureau. Het menu is smakelijk afgestemd op het thema van het concert. Tijdens het  diner kunt u de artiesten ontmoeten en geven zij nog een exclusieve akoestische toegift.

 

17.30 UUR | GENTLY GOOD FOOD

De gerechten van Het oude Politiebureau worden altijd eerlijk en puur bereid. Ook dit menu kenmerkt zich door de echte smaak en oprechte bereiding, Food Unplugged!

 

Prijs arrangement | € 47,50 bij reservering kies bij prijs voor Arrangement. Drankjes tijdens het diner rekent u af bij Het oude Politiebureau.

 

Andere voorstellingen