Feest van herkenning

 

Ricky omschrijft zichzelf als een Nobele, Aardige, Keigave, Adembenemende, Lieve, Sensationele, Enerverende, Krachtige, Aantrekkelijke, Lekkere, Intelligente én bescheiden Indo. Met de hulp van verhalen, muziek en niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort) zelf, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.

 

Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor een zeer aangename afwisseling. Naast verrassende dialogen mogen de hits ‘Arm Den Haag’ en ‘Ajoen Ajoen’ niet ontbreken. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

 

Brasserie 0ost-West uit Zaltbommel

De nieuwe Brasserie Oost-West (ook bekend van de foodtruck Happy Indo) zal aanwezig zijn met de lekkerste hapjes: diverse rijstmaaltijden, broodjes en snacks zijn verkrijgbaar rondom de voorstelling.

 

IJssalon Hygge uit Zaltbommel
Iedereen kan ook weer smullen van het ambachtelijk gemaakte ijs van IJssalon Hygge uit Zaltbommel. Er komt een ijsfiets met heerlijk spekkoekijs en de inmiddels beroemde pandanijs.

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

 

 

Andere voorstellingen