wo 21 feb 2018 / 20:15 uur
Toneel€ 21,50
Normaal tarief


George & Eran | De Finale
lossen wereldvrede op!

George & Eran Producties i.s.m. Theater Rast

Magistrale voorstelling
In de muzikale conflictkomedie George & Eran lossen Wereldvrede op! DE FINALE, keren twee vrienden, de Israëlische Nederlander Eran en de Syrische Hollander George voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen.

“Die boodschap komt neer op het aloude adagium: verbeter de wereld en begin bij je zelf. Dat komt echter met zoveel oprecht vlammend enthousiasme op je af, dat je er veel energie van krijgt en in staat bent om deze treurige wereld weer wat vrolijker tegemoet te treden. Magistrale voorstelling. Gaat dat zien!” Lees de hele recensie in Theatermagazine Scene


George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden. Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als domino-effect over de wereld te verspreiden. In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

 

Kortingsactie, €10,- (normaal €21,50)

- kies “bestel” en vul aantal kaarten in

- kies de Prijssoort “Actieprijs10€” en

- voer bij de “Actie Code ” in: Actieprijs10€ (let op aan elkaar)

- kies Volgende en maak uw bestelling af.
 

Persquote’s:

"Magistraal slotstuk van George & Eran" (Scenes)
“Superieur geacteerd en bij vlagen vlijscherp. Dit moet gezien worden!" (NRC)
"Imposant drieluik- Syriër George en Israëliër Eran pellen elkaar meedogenloos af " (Dagblad van het Noorden)
"Zelfs politieke dilemma's krijgen een introspectieve behandeling in de rake slotaflevering van George & Eran lossen Wereldvrede op." (Volkskrant)

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen