di 18 dec 2018 / 20:15 uur
Muziek€ 24,50
Normaal tarief


Mathilde Santing
Happy Holidays | Kerstconcert

Het mooiste kerstcadeau

In de donkere dagen voor Kerstmis straalt sinds een paar jaar een heldere ster: Mathilde Santing. Haar liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers. Tijdens dit concert zingt Mathilde haar lievelingsliedjes, nummers als Have Yourself a Merry Little Christmas, Winter Wonderland, Joni Mitchells River en Blue Christmas van Elvis. Gedurende haar carrière won Mathilde drie Edisons en een Gouden Harp, ze maakt muziek die veel Nederlanders diept raakt.

 

 Samen met familie, vrienden of je bedrijf genieten van een sfeervol pre Kerstdiner! Schuif aan bij de lange tafels in de kloostergangen. Prachtig gedekt met witte tafellakens, verse bloemen, een bonte mix van brocante serviesgoed en een gezellige dosis kerstsfeer. Kosten Diner € 30,- p.p.

 

Bij de ontvangst krijg je een amuse (rauwe zalm, gepekeld in gin en blauwe bes) en daarna volgt een feestelijk drie gangen diner, in de vorm van een sharing dinner. Winterse anti pasti, Grootmoeders terrines op tafel, gevuld met een hartverwarmende stoof van mals rundvlees en chianti. Erbij heerlijke schalen op tafel met winterse salade, rosbief met paddestoelen en aardappeltjes in de schil. Het diner wordt afgesloten met een feestelijke pavlova, stoofpeertjes en chocola.

 

Eet je vegetarisch, gluten- of lactosevrij?? Of liever geen vis?? Laat het ons weten bij de reservering. We houden er graag rekening mee!

 

 

 

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen