za 11 mei 2019 / 15:30 uur
Familievoorstelling€ 9,50
Normaal tarief


Jungle Book
theatervoorstelling voor de hele familie

Jungle Book is geschreven door Rudyard Kipling. In 1907 werd hem de Nobelprijs voor de Literatuur toegekend. In oktober 1967 is Jungle Book als tekenfilm uitgebracht door Walt Disney.

Theatergroep De Realiteit heeft de toneelbewerking van Craig Sodaro (vertaald door Aris Bremer) eigen gemaakt en zal deze voorstelling twee maal spelen. Als baby wordt Mowgli opgevoed door wolven. Baloo, de beer en Bagheera, de panter hebben de opdracht om  Mowgli de wetten van de jungle aan te leren en hem te beschermen tegen de wrede tijger Shere Khan.

Elf jaar later is Mowgli nog steeds niet een goede jager. Bagheera en Baloo laten Mowgli alleen achter zodat hij nu eens echt kan leren voor zichzelf te zorgen. Opeens staat hij alleen midden in de jungle. Voor hij het weet maakt hij kennis met de wetteloze apen, de slinkse hyena’s en de gevaarlijke witte cobra.

 

Bestel snel je kaartjes en ga mee op reis in het verhaal van Mowgli.

 

Deze theaterproductie valt onder de artistieke verantwoordelijkheid van Theatergroep De Realiteit en maakt géén deel uit van de professionele Klooster theaterprogrammering.

 

Theatergroep De Realiteit heeft toestemming van het I.B.V.A. Holland bv te Alkmaar om deze productie te presenteren.

 

 

Deel deze voorstelling:
Overige voorstellingen