Na de zomervakantie zullen veel deelnemers wel ervaring met het strand en de zee hebben dus kunnen ze al die vakantieverhalen uitwisselen tussen een heerlijke lunch die weer door De Witte Schuur verzorgt zal worden: vissoep met brood en een haring met ui. Bij de koffie liggen zandkoekjes en chocoladezeebanket. De muzikale omlijsting is nog niet bekend, maar we zoeken een muzikant die kan zingen over zwoele zomernachten aan zee, het geluid van de golven en strandjutters.

 

Er is een ochtend- en middagprogramma met een keuze uit 1 van de 2 workshops en een gezellige, gezamenlijke lunch. Meedoen kan van 10.00 tot 13.00 uur, of van 12.00 tot 15.00 uur. De gezamenlijke lunch is van 12.00 tot 13.00 uur. Entree €10,00 per persoon. Na afloop van de workshops is er gelegenheid om het programma samen af te sluiten met koffie/thee in de Theaterzaal. Heeft u dieetwensen? Geeft u die dan bij uw bestelling door! Geef bij de reservering aan welke workshop u wilt volgen. Vol = vol!

 

De workshop "Vereeuwig je Zomerherinneringen": Batikken is tekenen met licht en toveren met kleuren, het symboliseert de verbinding met verleden, heden en toekomst. In deze workshop vertelt Shelly kort over batikken en de technieken. Elke deelnemer neemt eigen oude foto(kopie) mee van een zomerherinnering. We maken een persoonlijke omlijsting met rijstpapier, batikken en kleurige schilderingen en laten op die manier een bijzondere familieherinnering weer herleven! De workshop is eenvoudig om te doen, maar wel kunst met liefde dat altijd verrassend lukt.

Andere voorstellingen